Sematigo UK

FAQ


SEO оптимизация

Трудно е да се определи с точност поради многото фактори, от който зависи успеха на една SEO кампания. В най-честите случаи от 3 до 6 месеца, когато конкуренцията е средна.
Чрез постъпилия органичен трафик, покачването на позициите на дадени ключови думи и най-вече посетителите на сайта.
Гаранциите за позиции в Гугъл са запазена марка на аматьорите и измамниците. Ние в Sematigo не желеам да лъжем клиентите си, затова не гарантираме позиции в Гугъл, а резултати на базата на трафик и увеличаване на таргетираните посетители на сайта.
White Hat техники за постигане на дълготрайни резултати. Особено наблягаме на техническата и онсайт оптимизация.

Уеб дизайн

Не, това е отделна услуга с отделна цена. Възможно е да предложим пакетна оферта, където да е включена поддържка. В такива случаи, тя ще бъде изрично упомената.
Не, нужно е клиентът да предостави снимков материал и текстове за уебсайтът си (снимки, които са част от цялостният дизайн са включени в цената). Като допълнителна услуга предлагаме копирайтинг или писане на текстове. По договаряне можем да добавим и услуга за добавяне на снимков материал.
Да, всички уебсайтове които изработваме включват начална онсайт оптимизация.

Други

По банков път или чрез Paypal.
Разбира се! Разгледайте страницата цени за текущите ни промоции или се свържете с нас за изготвяне на персонални и комбинирани оферти.

Не намерихте отговор?

Моля, свържете се с нас и задайте въпроса си директно. Нашите специалисти с радост ще се отзоват на Вашито запитване в рамките на 24 часа.

Sematigo

Високото качество и професионалното отношение са наш приоритет.

Ние сме млада компания занимаваща се с дигитален маркетинг, SEO оптимизация и уеб дизайн.

Контакти

Варна, ул. Брегалница 4, офисен етаж, офис 6

Телефон: 0876 404 393
Email: office [at] sematigo.com
Skype: sematigo
Форма за контакт