SEO Одит

Качествен SEO Одит на Уебсайт

Какво представлява SEO одит?

Много от клиентите ни идват при нас със съществуващ сайт, който е бил направен преди много време и често не е съобразен с изискванията на Google и останалите по-известни търсачки. SEO одита, който ще направим, се състои в изясняването на пропуските, които са допуснати при направата на сайта и последвалата оптимизация (ако е имало такава). Този тип услуга ще ви даде ясна представа дали съществуващият Ви сайт е конкурентоспособен, или имате нужда от нов. Методите за оптимизация на сайтове и интернет рекламата се променят с всеки изминал ден и извършването на SEO одит е почти задължително на всеки 6 месеца. Търсачката Google прави постоянни ъпдейти на алгоритмите си и даден метод на оптимизация може да ви донесе отличен резултат в ранкването на сайта Ви за определени ключови думи.

Какво ще направим ние?

SEO одита ще Ви даде нужната информация, за да получите отговорите на няколко важни въпроса:

  • Притежава ли сайтът нужната функционалност за дадения продукт или услуга?
  • Отговаря ли на модерните разбирания и изисквания за дизайн на един съвременен сайт?
  • Има ли проблеми, свързани с домейн или хостинг? Как може да се отстранят?
  • Има ли налична SEO оптимизация и правилно ли е изпълнена?
  • Има ли достатъчно текст на сайта? Правилно ли е форматиран?
  • Какво ще е нужно за да бъде приведен сайтът в изправност?
  • Какви линкове са направени към сайта?

Разбира се, това са само част от нещата, които ще бъдат проверени чрез нашия SEO одит. Пълната услуга включва и проверката на линк профили, социални мрежи, негативни ревюта и много други фактори, свързани с развитието и популярността на един сайт. При наличието на каквито и да е проблеми, те ще бъдат изброени в изчерпателен списък, както и ще бъдат предложени методи за отстраняването им. Всякакви други допълнителни въпроси ще бъдат обсъдени според клиента и наличния сайт.

Кaква е цената на един SEO одит?

Цената на SEO одита зависи от големината на сайта и количеството информация, която трябва да се провери. Цените започват от 100 лв.