SEO Оптимизация

Експертна SEO Оптимизация

Може би сте чули от Ваш приятел или роднина за невероятните бизнес възможности в Интернет? Време е Вашият бизнес да се възползва от неограничените алтернативи, които предлага професионалната SEO оптимизация на сайтове. Нашият екип от експерти ще Ви помогне във всеки един аспект, свързан с оптимизaцията за търсачки.

Какво е SEO оптимизация?

Search Engine Optimization е дейност, ориентирана към максимизиране на резултатите от Вашата страница в интернет. Оптимизираният сайт не просто получава повече посещения, но те са и по-качествени. Хората, които посещават сайта Ви, ще са реално Вашите потребители. Този модерен начин на таргетиране позволява оптимизиране на разходите, а от там и повишаване на печалбите. SEO акцентира именно върху подобряване на резултатите.

Аспекти на оптимизацията

Копи или търговски текст – Добре написаният текст помага за доброто изкачване на Вашата страница в ранкингите на Google, но увеличава и продажбите. Качественото копи е способно да превърне посетителя в клиент.

Техническо SEO – Или всичко, което трябва да се направи, но което посетителите на сайта не виждат. В Sematigo имаме програмисти с дългогодишен опит в сферата на SEO. Те са запознати с последните технологии и ще направят Вашия сайт по-бърз, интуитивен и достъпен от различни видове устройства – мобилни телефони, таблети, лаптопи и настолни компютри.

Популяризация (линк билдинг) – Това е частта от SEO, която реално носи клиенти. Популяризирането на даден уебсайт чрез статии и различни типове линкове, както и включването му в архивите на Google и други търсачки, увеличават вероятността клиентите да намерят сайта Ви. Това не е интернет реклама. Тук посещенията са органични, поради което ангажираността, доверието и готовността за покупка са по-големи.

Социални медии – Последните тенденции в интернет маркетинга задължават всеки предприемач или професионалист да отдели достатъчно време и ресурс в поддържането на социални профили. SEO, като система от допълващи се елементи, включва и задължителната поддръжка на страници в социалните медии.

Корпоративен блог – Несъмнено корпоративният или професионален блог към сайта е един от най-важните инструменти за комуникация и споделяне на информация на компанията с нейните клиенти и партньори. Добрият блог е и източник на нови посетители на сайта, а от там и клиенти.

Кога ще е готово? SEO услугите са непрекъснато обновяваща се индустрия, която зависи от ежедневните подобрения в алгоритмите на Google. Поради това бързи и продължителни резултати могат да се очакват трудно. Реални видими резултати могат да бъдат наблюдавани между третия и шестия месец след направата на сайта или първоначалното оптимизиране на вече създаден сайт, както и успешното прилагане на ефикасна линк билдинг стратегия.

Колко ще струва? Всяка индустрия е специфична и еднакви резултати често се постигат с коренно различни усилия. Именно затова създадохме нашите различни SEO пакети, като ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия за Вас – с точния баланс между бюджет и крайни резултати, които искате да постигнете.

За повече информация можете да разгледате нашите оферти или директно да се свържете с нас на нашите телефони или чрез онлайн формата за контакт.