SEO Консултация

SEO Консултация за Вашият Бизнес

Знаете ли от какво има нужда Вашият уебсайт, за да бъде конкурентоспособен? Наскоро сте заплатили на фирма да изработи сайта Ви, но той все още не Ви носи очакваните клиенти? Имате нужда от информация относно елементи на Вашия сайт и искате да научите повече за онлайн оптимизацията? Ние можем да Ви помогнем.

Какво да очаквате от SEO консултацията?

По време на SEO консултацията с нас, Вие можете да разберете повече относно уебсайта, бизнеса си и Вашите позиции в интернет търсачките. Можете да се консултирате с нашите експерти по множество въпроси, от типа на:

„Какво не е наред в сайта ми?“,

„Защо даден конкурент излиза с по-висок резултат?“,

„Кои канали бихте ми препоръчали за привличане на най-много посетители?“ и други.

SEO консултацията се различава от SEO одит на сайт с това, че е много по-обширна. Докато одитът е фокусиран върху настоящото състояние на сайта Ви, консултацията е добър начин да разберете повече за това как работи оптимизацията, да получите съвети за адекватна линк билдинг стратегия и да планирате действията си по-ефективно. Разбира се, ако сметнете, че Вашите служители няма да се справят сами със задачите, ние можем да се намесим и да помогнем.

Как може да бъде проведена консултацията?

Консултациите могат да бъдат провеждани на живо, по телефона, по Скайп, Google Hangouts или по и-мейл. Типът среща се уговаря предварително, по желание и възможност на клиента. Срещата протича в уговореното време, като обявените цени са за един астрономически час. След като консултацията е заплатена, ние се подготвяме подобаващо и оползотворяваме максимално времето, за което сте ни наели.

Как да се подготвите Вие?

Във Ваш интерес е да бъдете точни и да имате предварително подготвени въпроси. Разбира се, не всичко е ясно от самото начало. Ние ще Ви покажем силните и слабите страни на вашия уебсайт. Винаги възникват още въпроси по време на консултация, така че ако искате да сте максимално ефективни, доведете и служителя си, който се занимава с поддръжката и оптимизацията. Отзивчивостта и професионализмът стоят на първо място.