Изработка на WordPress сайтове

Изработка на WordPress сайтове

Защо е добре да си направите сайт?

С навлизането на новите технологии в България и по света все по-голяма част от бизнеса се обръща към услугите на IT специалисти. Изработването на WordPress сайт за нов или вече съществуващ бизнес е сигурен начин за успех. Присъствието на бранда Ви в интернет ще повиши Вашата конкурентоспособност и ще помогне на клиентите да Ви намират много по-лесно. Включването на бизнеса Ви в света на интернет е установен начин за реклама в развитите страни и метод за намиране на нови клиенти. Дори компании, които са световни лидери в своя бранш, се стараят да имат постоянно присъствие в интернет – в по известните социални медии и онлайн търсачки. Колкото по-рано дадена фирма заеме своето място в интернет търсачките, толкова по-добре за развитието на онлайн присъствието им.

С какво ще Ви помогнем?

Нашата фирма ще Ви помогне в създаването, оптимизацията и поддръжката на Вашия сайт. Сайтът ще бъде изготвен на световноизвестната платформа WordPress, която е призната от една най-големите интернет търсачки Google. Дизайнът на платформата ще бъде изготвен според индивидуалните изисквания на клиента и съобразен с най-новите тенденции в интернет. Изготвеният WordPress сайт ще бъде оптимизиран както за персонални компютри, така и за мобилни устройства. С годините опит натрупани в онлайн маркетинга, можем да Ви уверим, че изработката на сайт е задължителна стъпка в развитието на бранда Ви и се утвърждава като стандарт за качество в бизнес индустрията. SEO оптимизицията на сайта ще Ви даде така нужното предимство, за да може продуктът или услугата Ви да получат по-голяма видимост и да реализирате повече продажби.

Колко време ще отнеме?

В Sematigo разбираме, че времето е най-ценният ресурс в съвременния бизнес, затова ще направим всичко възможно работата да бъде завършена във възможно най-кратки срокове. Бързината, с която ще свършим работата, зависи от големината на сайта в страници и текстовото оформление (дали е с наличен текст или трябва да бъде написан нов). Не позволявайте на конкуренцията да Ви изпревари, направете си WordPress сайт сега!

Колко ще струва?

Това е въпрос на който никой в сфера Интернет технологиите не може да отговори с пълна точност без информация относно нуждите и желанията на клиента. Моля, свържете се с нас за да обсъдим големината на проекта, функционалностите на сайта и всички останали детайли. Нашите уеб специалисти ще потърсят най-доброто решение за Вашите нужди.