Sematigo UK

Уеб Дизайн

Уеб Дизайн

В днешно време е задължително всеки бизнес да има онлайн присъствие и изработването на качествен уебсайт е най-доброто решение. В тази изключително конкурентна среда е добре да се доверите на експертите в тази област. Дизайнът на Вашия уебсайт може да е разликата между това да имате хиляди посетители дневно или да нямате нито един. Търсачките имат определени изисквания, които трябва да бъдат спазени при направата на един уебсайт. Ако те бъдат пренебрегнати често това може да доведе до сериозни проблеми при последваща оптимизация. Създаването на красив и удобен за потребителя уебсайт е по-важно от всякога.

Уеб дизайн във Варна и цялата страна

Фирма Сематиго ООД предлага качествен уеб дизайн на конкурентни цени за Вашите сайтове. Ако желаете да си направите нов уебсайт или да промените изгледа на съществуващ такъв сте дошли на правилното място. Можем да Ви предложим всякакъв тип дизайни от лични блогове и презентационни уебсайтове до по-сложни продуктови уебсайтове и онлайн магазини. Политика на нашата фирма е да предлагаме готови дизайни като бюджетен вариант или да бъде изготвен уникален такъв според изискванията на клиента. Сроковете за изработване ще бъдат определени според сложността на проекта, но обикновено биват между 20 и 30 работни дни. Стараем се сайтовете, които изработваме да бъдат максимално удобни за последваща оптимизация за онлайн търсачките. Всички сайтове, които създаваме са удобни за ползване от мобилни устройства и покриват всички изисквания за „responsive” дизайн на Google.

Защо да изберете Сематиго?

  1. Предлагаме изключително конкуретни цени за малки и стартиращи бизнеси
  2. Имаме международен опит с клиенти от Съединените щати, Англия и Австралия
  3. Даваме реалистични срокове за изпълнението на проектите
  4. Предлагаме широка гама от модерни уеб дизайни удобни за SEO оптимизация
  5. Професионално отношение и качествено изпълнение на работата

Свържете се с нас!

Ако смятате че Вашия бизнес се нуждае от сайт с уникален уеб дизайн не чакайте, а се свържете с нас възможно най-скоро! Може да се обадите на 0876-404-393 или да използвате електроната ни форма за контакти.

Защо да изберете нас?

  • Изключително конкуретни цени!
  • Отстъпка при комбиниране с друга услуга
  • Реалистични срокове за изпълнение
  • Възможност за уникален дизайн
  • Бюджетни решения за малки бизнеси

Sematigo

Високото качество и професионалното отношение са наш приоритет.

Ние сме млада компания занимаваща се с дигитален маркетинг, SEO оптимизация и уеб дизайн.

Контакти

Варна, ул. Брегалница 4, офисен етаж, офис 6

Телефон: 0876 404 393
Email: office [at] sematigo.com
Skype: sematigo
Форма за контакт