Линк Билдинг

Линк Билдинг Услуги

Възможно е да сте чували термина „линк билдинг“. Това е една от дейностите на SEO специалистите, притежаваща огромни заслуги даден сайт да се качи в резултатите на Google. Като основа на алгоритмите си, търсачките използват множество сигнали. Идеята на връзките от други сайтове е подобна на идеята на гласуването, но с една много съществена разлика. Качеството е по-важно от количеството. Преди години, алгоритъмът на Google не беше толкова добре развит колкото днес и използваше броя връзки като фактор. В резултат на това, уебсайтът с най-много връзки беше показван на най-високо място в страницата с резултати. Сравнително много време отне на специалистите от компанията да разберат, че с този похват се злоупотребява в огромни мащаби. Точно затова в момента качеството на връзките е много по-важно от бройката.

Какво е качествен линк билдинг?

Качественото изграждане на връзки към един сайт е комплексна дейност, като основната част от времето на специалиста е вложена в анализи и търсене. От изключителна важност е връзките към Вашата страница да идват от други сайтове с възможно най-близка тематичност. Например, ако Вие се занимавате с доставка на строителни материали, връзките от блогове за висша мода няма да носят почти никаква тежест. Но ако сте разработчик на бизнес софтуер и бизнесът Ви бива споменат от технологични и бизнес блогове и компании, то тогава тези връзки са изключително ценни. В този ред на мисли, един линк от достатъчно авторитетен, тематичен източник, може да бъде по-ценен от стотици, дори хиляди нискокачествени и несвързани с Вашата фирма страници.

Цени за линк билдинг – Колко струва?

Отделно от темата, ние изготвяме дългосрочна стратегия и избираме множество фрази, по които ще работим. Чрез първоначален SEO одит и подходящо планиране на работата резултатите не закъсняват. Достигането на челните позиции отнема време и усилия, затова е много важно да се изберат възможно най-подходящите търсения по думи в нишата Ви и само те да бъдат разработени. По този начин Ви спестяваме излишното пилеене на пари и време, като едновременно с това, фокусираме средствата Ви към най-ефективните фрази. Повече търсения не означава повече потенциални клиенти. Определени фрази имат много малък брой въвеждане в търсачките, но са използвани от хора, които търсят точно това, което Вие предлагате. Цените за една линк билдинг кампания се определят според конкурентността на нишата и целта, която клиента желае да постигне.

Ето защо ние държим на качеството на връзките, които насочваме към Вашите сайтове. Насочени с хирургическа прецизност към най-важните Ви страници, издигането на подходящото съдържание в подходящите търсения Ви носи подходящите хора и клиенти. Разбира се, всичко това върви ръка за ръка с оптимизацията на социални медии, които също не бива да бъдат пренабрегвани. Цялостната оптимизация е винаги най-добрият избор за съществени резултати в дългосрочен план.